WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

myyntityötä 1/3 ja 2/3

Leave a comment

Kaksi tarinaa eräältä lentokentältä.

1. Ostin sudoku kirjan. En löytänyt kynää käsilaukustani, joten menin lähtötiskin luo. Siellä seisoi viisi virkailijaa. Kysyin olisiko heillä mahdollisesti kynää, josta he voisivat luopua, jotta voisin tehdä sudokua koneessa. Yksi heistä hieman siirteli papereita kuin etsiäkseen, toinen sanoi: Kuule, ei me voida antaa sulle kynää, se on vähän niinkuin meidän työväline.”

2. Samaisen kentän korukaupassa. “Löytyykö teiltä mitään Suomeen viittaavaan?” kysyin.  “Ei en usko että löytyy.”  No, katselin hetken, ja valkoinen pallo löytyi, missä oli poro. “Hei, löytyisikö näitä kaksi?” “Sehän on kuin lumipallo! Ja siinä on joku semmoinen eläin niinkuin Lapissa!” sanoi myyjä. “Niin, poro”, sanoin minä. “Poro” sanoi tyttö aavistuksen verran kysyvästi.

Ja näin taas sain olla ostajana ja myyjanä itselleni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s