WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Värikollaasi #190

4 Comments

KESÄN VÄRIT:

kesa07

PhotoGrid_1407607468009

Sekalaisia tavaroita kiireessä koottuna. Talo on täynnä vieraita, neljä yövierasta. Laitoin rannalle kävelemään lounaan jalkeen. Taitaa tulla vilkas viikko! Hyvä niin.

Tämän viikon väreistä kolme on lempivärejäni, eteenkin pidän niiden nimistä, tangerine tango, ah sehän on mango cooler, mango passion, vanilla orange, aprikoosi.  Kynttilöissä, pienissä pöytäliinoissa, sohvatyynyn jacguardissa. Lohenpunaista.

San Marino on hieman kirkas, ja sitä en löytänyt, mutta annan suomalaisten keramiikkaperhosten lennellä kuin Välimeren tuulissa. Olen ostanut niitä Kiseleffin talossa olevasta puodista, alunperin niitä sai eurolla kappale, mikä oli suoranainen varkaus. Hinnat ovat kivunneet huimasti, muutama vuosi sitten ne olivat jo neljä euroa. Kas, taitaakin olla 10 vuotta sitten, takana lukee Figulus oy. Todella kauniita seinällä.

Mustaherukka, lempimarjani. Niitä tuli tänä kesänä vähän, pensaani on vielä nuori, kolmevuotias. Mosaiikkiseinä on San Franciscosta, laitan siitä muita kuvia seuraavaan postaukseen. Ylävasemmalla oleva kaulakoru on Perusta, sattuu olemaan kaulallani juuri nyt, kun perulaiset vieraat ovat saapuneet.

Ajattelin saavani helposti kollaasin kokoon ylläolevistä väreistä. Tein tabletilla, ongelmia yhä kuvien latauksessa kamerasta. En ole ehtinyt olla kotona tarpeeksi kauan, että saisin senkin hoidettua. Kiitos kysymästä, Suomi loma oli ihana! Viikko sukulaisten ja ystävien kanssa vierähti taas alta aikayksikön. Tätini täytti 90 vuotta. Meitä oli koolla 57 läheistä ihmistä, ja kymmenestä serkusta paikalla oli yhdeksän!

Painoin jotain outoa napia, enkä saa tekstiä korjatuksi. Olkoon! Muiden kollasit löytyvät täältä!

4 thoughts on “Värikollaasi #190

  1. Hienosti löysit värit. Kiva kollaasista tulikin.

  2. I love your inspiration, interesting photo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s