WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Vanha työkaveri laittelee kuulumisia

Leave a comment

28.9.44

Kirsti hyvä!

Kiitos, kiitos että muistit minua Lisbethin päivänä. Harvat enää sitä muistavat nykyään, on niin paljon tuohuumista ettei tälläiset merkkipäivät muistu mieleen. Ehkä tiedät, että olen ollut Hangossa, mulla on nyt paikka siellä Esikunnassa, nyt tulimme tänne paikkakunnalle koko konkkaroikan kanssa.

Kyllä mulla on ollut kivaa uudessa paikassa aina muualla on erilaista kuin täällä Perniössä, aina saa kuulla haukkumista näiltä pitäjäläisiltä, niihin ei voi luottaa. Kuinka sinulla menee siellä, onko kivoja kavereita?

No, sinä kuulit kai että Seurasaaressa on ollut vähän yhteenottoja sakemannien kanssa. Siellä kaaatui monta poikaa, mutta onni on puolellani ettei ukkoni mennyt, kyllä minua jo kauhistutti. Tänään kuulin armaani äänen ensimmäisen kerran 6kk:den kuluttua. Hän soitti minulle Haminasta aamulla!

Parhaillaan on meillä korvike valmiina, että tervetuloa vain juomaan sumppuvettä! Perniössä on tapahtunut uuttakin Maija T. menee naimisiin ajatteles vanhoilla päivillä hänkin rupeaa leikkimään lemmellä. Kuulin itse omilla korvillani kuulutuksen kun meidän rovasti luki saarnatuolilta. Luulen jollen olisi istunut tuolilla siellä ylhäällä parvekkeella, niin melkeimpa olisin tullut alas! Mitäs sinä asiasta tuumailet?

Poikia on täällä paljon nyt jokaisella tytöntylleröllä on poika kainalossa. Må nu väl mina Bästa hösthälsingar från en vän. Ilse

Terve vaan ja onnea! Muista joskus minua kun kirppu puree sinua. Toivottavasti pian.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s