WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

kotikuulumisia

2 Comments

Kotona 12p lokakuuta 1944

Kirsti hyvä,

Terve taasen. Mitä nyt kuulu 6 kolonalle onko jotain tietoa jos pääsette kotipuole. Täältä muutta Varhon neuloja saa nähdä ehtiikö hän laittaman Ullan pukua. Ulla onkin nyt kovin sairas kova yskä ja muuten voi huonosti. Hän oli Suomilla puimassa ja siellä oli kokopäivä niin kova työ että tuli kovin kuuma ja sitte kovin kylmä. Alarik oli kovin tottumaton koneen kanssa Ulla sanoi, että 20 kerta kumminkin meni kone tukkon ja sitte heillä oli kova repiä sitä ja niin huonosti tuli sille vilja kuin kaikki niin huonosti on. Meillä oli kovin kaunis päivä kuin me otettiin perunia nyt on hyvä olla kun ovat ylhäällä. Isä ei ole vielä tullu hän kysy jäisikö hän vielä talveksi puolustusvoimiin ensin hän on kotona vähän aika.

Ei ole mulla nyt laitta muuta tähän pakettiin kun tämän kankaan ja ei siihen olis arva laittakaan jos olisin pilanut kankaan. Syö yksin omenat kun niitä on niin vähän. Saa nähdä tuleko Helena kotia. Nyt täytyy lopetta ja sanoa kuulemiin.

äiti

2 thoughts on “kotikuulumisia

  1. Kiva kirje noilta vanhoilta ajoilta, näyttää, että äidinkieli on ruotsi kirjoitustavasta päätellen

  2. arleena, Mummoni Varsinais- Suomesta ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s