WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Värikollaasi #203

15 Comments

SYKSYN VÄRIT:

syksy10

Kyoto Street

(Hyppäsin hieman eteenpäin matkakuvista.) Tässä aamunäkymiä Kioton kadulta. Ruskea oli yleinen väri vanhoissa puurakennuksissa. Keltaiset verhot ovat hieman liian keltaiset haasteeseen, mutta ne olivat kaunis lisä oviaukkojen koristeina. Ystävämme, jotka ovat asuneet Japanissa kauan, myöskin käyttävät niitä kodissaan, ja toinen on toista kauniimpi. Kaunis tapa tuoda muistoja uuteen kotiin. Krysanteemi kasvoi pitkin maata, ja oli kuin tuulentuivertama tukka. Ovienpielet ja autotallin ovet olivat koristeltu kukkarykelmin. Näin puita, joita taivuteltiin muotoon kiviriipuksin. Täytyy kokeilla meidän katajaan! Punaiset vesiämpärit olivat minulle kumastus sunnuntai- aamuna jokaisen talon edessä, tulipalon ehkäisemiseksikö? Toisenlaiset tulet paloivat illalla kapakoiden edessä, punaiset lyhdyt johdattivat kutsuen sisään.

Muiden kuvat samasta väriskaalasta löytyvät täältä.

15 thoughts on “Värikollaasi #203

  1. Inspiroiva kollaasi kaupunkimaisemasta.

  2. Mukavaa, kun teit kollaasin matkakuvista, seesteistä, siistiä, eksoottista.

  3. Tyylikästä! Nuo talot ovat huimia, puun käyttä jotain aivan ihmeellistä.

  4. Värit löytyvät sopivasti matkalta ja samalla nähtiin mekin Kiotoa.

  5. Erikoinen rakennus. puukin on kumollaan hauskasti.

  6. Kruusailemattoman tyylikästä.

  7. aimarii, niin oli. En yhtään ihmettele, että japamilaiset ,yös tykkäävät Suomesta. Näin paljon samaan viittaavaa, esimerkiksi mustavalkoraitaisia vaatteita, kukkaasetuksia, tyylikkäitä huonekaluja. Mutta eniten minua viehättää vanha, historia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s