WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Värikollaasi #210

12 Comments

SYYSTALVI:

syystalvi07

keeping my ducks in the rowVäriteema tänään ei ole jouluinen, mutta minulla on joulu mielessäni. Olen varma, että sinullakin. Joten pidän ankat jonossa, ja olen valmis jouluun. Joulukuusi  koristellaan tänään. Lahjat on kääritty (nekin, jotka olin kätkenyt, löysin tänään, paniikki meinasi iskeä!) ruokaa on jääkaappissa ja juomia baarissa. Useimmat meidän perheestä eivät juo, mutta punaviini on maukas lisä talven glögiin. Kyllä, olen yksi kahdesta, jotka viiniä juovat 🙂 Kahdelle kelpaa olut ja kahdelle joku muu juoma.  Glögi juoma on yleensä tehty punaviinistä sekä erilaisista mausteista ja rusinoista. Se tarjoillaan kuumana tai lämpimänä ja voi olla myös alkoholiton. Sehän on perinteinen juoma talvella, varsinkin joulun aikaan! Extra manteleita ja rusinoita mukiin, kiitos! Olen varma, että jouluni ei ole sininen, sininen joulu. Nautimme joulusta lasten ja siippojensa kera, yhteensä meitä on vain kuusi. Se riittää.

Seuraava postaukseni tulee olemaan 1000.! Pidä tämä mielessä, älä missaa arvontaa!

The color theme today is not christmas-y, but I have Christmas in my mind. I’m sure you do too. So, keeping my ducks in the row, getting ready for Christmas! The Christmas tree will be decorated today. Gifts are wrapped, (the ones I hid were found today, I almost did panic),  food is in the fridge and the drinks in the bar. Most of us don’t drink, but red wine make such a tasty addition to winter glögg. Mulled wine is a beverage usually made with red wine along with various mulling spices and raisins. It is served hot or warm and may be alcoholic or non-alcoholic. It is a traditional drink during winter, especially around Christmas. (Wikipedia) Extra almonds and raisins in the mug, please! I’m sure it will not be a blue, blue Christmas. there will be six of us together this Holiday.

My next posting will be the 1000th! Keep that in mind, don’t miss the lottery!

Lisää! More!

12 thoughts on “Värikollaasi #210

 1. Minusta sininen ja hopea ovat “uusjoulun” värejä, eli vähän samoin, kuin punainen ja kultakin. Tämäkin kollaasi on kovasti näköisesi ja tosi kaunis. Hyvää Joulua sinne kauas! 🙂

 2. Taiska, kiitos kiitos. Olen itsekin vaihdellut joulun värejä, joskus vain valkoinen ja hopea, esimerkiksi. Lämpimät jouluterveiseni sinulle ja kiitos kaikesta tänäkin vuonna, mitä olet tehnyt ja ylläpitänyt, minunkin ilokseni!

 3. Olen samoilla linjoilla Taiskan kanssa. Sininen sopii ihan hyvin joulunkin väriksi ja joskus omassa kodissani joulun on ollut sinisävyinen.
  Nyt valkoinen ja puun värinen ja vihreä.
  Joulusi näyttää valmiilta ja minä toivotan oikein hyvää joulua.

 4. aimarii, kiitos! Sininen ei ole minun lempivärejäni, normaalisti. Lakoan enemmän ehkä punaiseen, hopeaan, valkoiseen. Olen kyllä nähnyt aivan ihania vaalean sinisiä koristeita. Ja miksei se tumma ja hopea…Oikein antoisaa joulunaikaa sinulle, sinne kauas!

 5. Joulu on sateenkaaren prismaa, lämmintä yhdessäoloa!

 6. susu, siitä on joulut tehty ❤

 7. Toivotan sinulle ja läheisillesi oikein iloista joulunaikaa!<3

 8. Merry Christmas in peace and much love!

 9. Sirpa, kiitos! Hauskaa joulua sinullekin ja perheellesi!

 10. Hyvää joulua sinulle ja perheellesi ! ❤

 11. Raili, kiitos! Samaa toivon sinullekin, nauti jouluviikoista ja yhteisolosta. (ja ruosta)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s