WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Äidin kiireet ja tuhannes postaukseni

Leave a comment

kotona 15 p lokakuuta (44 ?)

Kirsti hyvä

Kiitos kirjeestäsi joka oli siis viimeinen Mäntyharjusta. Minä muistan ensimmäisen kirjeesi mikä oli paljon erilainen tästä ja silloin olikin Juhannus ja nyt on syksy ja myrskyä. Toivon sinulle onnea ja menestystä uudessa paikassa ja uudessa toimessasi. Se on varmasti vaikeampi kuin tähän astinen toimesi mutta taitaa olla palkassakin suurempi.

Isältä ei ole kuulunut muuta kuin pieni kirje ja uusi osoite. Ja Helenalla on uusi osoite. Hän on Mailan kanssa yhdessä heillä on sellainen huone, ettei he voi keittää mitään. Se on huonoa. H. on kovasti heikon näköinen Hän itsekin jo haluaisi alan muutosta.

Kuule Olaville ilmoitettiin eilen 14p että hänet otettaisiin Taalintehtaalle nyt heti ja aamulla O. oli Kirakalla ja Isäntä antoi luvan mennä ettei nyt enää ole niin kiirettä sitte. Hän ajatteli mennä aamulla katselemaan vähän Nurkkilaan ja kirkollekin eikä häntä ole kuulunut vieläkään kotia. Hän kai on mennyt jo toimeensa koska ei ole kuulunut kotia.

Jatkan nytkin kirjettäni joka onkin jo aika vanha. Ja sitten kiitos taasen kirjeestäsi jonka sain tänään 19p pian se on tullut kun siinä on postileima 18p ja 19p sen jo sain. Kyllä se on hauska saada kirjeitä mutta olemme niin hitaita vastaamaan. Päivät ovat jo aika lyhyitä ja on satanut kovasti ojat ovat vettä täynnä ja on kuin keväällä vaan. Täällä Varholla on neuloja vielä. Ja Ulla antoi laittaa juhlapukunsa uudestaan. Siitä on kolme viikkoa kun olit kotona. Helena oli lomalla viime pyhänä ja Aarne sunnuntailomalla. Aarne on touhussa että tulisi H hän yritti jos saisi jonkun tutun kautta huoneen. Kun hän luultavasti jääpi jollein kursseille kun pääsee vapaaksi. Hän esitti että veisi Ullan Idan luo asumaan mutta ei Ulla mene nyt. He Rainerin kanssa aikovat mennä käymään Kaisun luo ja samassa Idan luo. Nyt on aamu ja on taas niin kiire lähettää Helille korppupaketti ja Olaville pyyheliina ym ja minun täytyy mennä Suomille. Ullan kirje oli kovasti saksittu. Niin hyvää vointia edeleen toivovat Kotiväki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s