WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Sisko hyvä

3 Comments

7.11.44

Terve vaan terve.

Jospa minäkin kirjoittaisin muutaman rivin sinullekin pitkästä aikaa aina vaan tämä kirjoitus on jäänyt huomisee, mutta jos nyt saisin tähän paperille tulemaan jonkun koukeron. Asia ensiksi. Sinä saissit Kirakalta 60kg perunoita mutta sinun pitäisi hommata sieltä ensin sellainen ostolupa (siitä sinä tosin jo kirjoitit) sekä lisäksi kuljetuslupa jota ilman ei niitä mitenkään saa tulemaan se täytyy olla sieltä kansanhuollosta kuulema.

Kyllä ne perunat vähän tule maksamaan kun niitä näin pitkältä kuljettaa saat nyt ainakin kai te yhteisesti ne ostatte. Kaalia täältä kyllä saisi jos sitä haluatte. Saa ilman ostolupaa kirjoita nyt pian että tiedämme ostaa ennenkuin ne kuskaa ne pois näiltä main. kirjoita nyt sitten ja lähetä ne osto ja kuljetusluvat ennen ei ole teillä toivo perunoista.

Meillä tapetaan tällä viikolla possu ja olemme ajatelleet jos jouluksi tapamme toisen että Jouluvieraatkin saisivat syödä itsensä kylläisiksi possunlihaa ei se kannata yhtä aikaa nuputtaa.

Kirjoitan tätä aamulla ja nyt kävin välillä ulkona touhuamassa porsaat kun oli järjestäneet oikeat sekamelskamarkkinat navetassa ja syöneet sen viimeisen kaninpoikasen toiset kaikki itse kuolivat.

Ja nyt en ehdi enempää kirjoittaa koska Rainer pian lähtee. Terveisiä siis meiltä kaikilata. Ulla

3 thoughts on “Sisko hyvä

  1. Kyllä oli pulaa silloin ruokatavarasta ! Mitä oli yli lähetettiin rintamalle ! Kaupungissa asuvilla vielä kovemmat paikat ! Itse synnyin Pohjanmaalla Lapualla mummolassa kun isä oli sodassa ( Ihan korvessa 🙂 ) Äidin veli tai paappa ajoi hänet hevosreen kanssa Lapuan synnytyslaitokselle ! Oli kuulemma ollut valtavasti lunta silloin maaliskuussa … 🙂

  2. Raili, onneksi selvisit ❤ ja äitisi myös, helppoa ei varmasti ollut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s