WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

home

18 Comments

87595-makrobuttonpienilintu

KOTI

2015 01 21_4587 blog

2015 01 21_4586 blog

Olen varmasti kertonut, että sain korttejani myyntiin pienen kylän viinikauppaan. Kävin noin kaksi viikkoa sitten hakemassa voittoni ja keräämässä joulukortit pois. Ei niitä siellä niin kovin paljon mene, kun omistaja haluaa vain viiniin liittyviä kortteja. Omasta mielestäni myös muut onnittelukortit olisivat paikallaan, vaan mikä minä olen neuvomaan. Kiva siellä on vieraillakin, kaunis uusi kauppa pittoreskissa valaanpyyntikylässä, sekä samalla visiitillä voin ostaa pullon, pari viiniä kotiin tuotavaksi. Nyt sain jopa alennusta, enkä edes yrittänytkään tinkiä. Tälläiset suhteet ovat kannattavia! Mitä tein loppurahalla? Menin kaupoille; ostin itselleni alennusmyynnistä korulippaan ja toisesta kaupasta pitkän kaitaliinan, mikä on kuvassa lippaan alla, myös tarjouksessa. En ole sentään mikään tuhlari!  Tykkään tälläisestä uudesta krouvista, maanläheisestäkin sisustuksesta kotona. En ole kovin romanttinen enkä hempeä, mutta koristelen mielelläni. Itse asiassa, näitä puulaatikoita meillä on kaikennäköisiä. Voisinkin joskus kuvata niitä kaikkia. Jos aurinko paistaa yhtä ihanasti kuin näissä kuvissa eilisen lumimyrskyn jälkeen. P.S. Jouduin laittamaan vähän omaa rahaa välirahaksi, en sentään niin paljon tiennannut. Täällä lisää! More here!

18 thoughts on “home

 1. Kiva, kun ei heti tuossa ensimmäisessä kuvassa paljastunut, mihin upea kuvio liittyy. Kaunis rasia.

 2. Eihän noin kaunista rasiaa voi jättää ostamatta, aivan ihana!

 3. Sopivat hyvin yhteen tuo lipas ja liina.

 4. Se ensimmäinen kuva oli todella arvoitus ! Luuliin ensin vanhaksi lankkulattiaksi jota oli vähän koristeltu ! hehe 🙂 Muhkea rasia ja liinakin siihen juuri sopiva ! Koristelen myös mielelläni ja usein tuntuu että ihan liikaa vaikka yritän sitä rajoitella . Oletko yrittänyt niiden korttien kanssa kirjakaupoissa ? Ne ovat niin ihania sinun korttisi ! !

 5. Kiinnostavan näköinen kuviointi lippaassasi. Hyvännäköinen muutenkin.
  Ihmettelen kyllä, mikseivät korttisi mene kaupaksi, jos ovat samanlaisia, mitä sain sinulta arvontalahjaksi. Kauniita ovat ja tyylikkäitä. Kiitos niistä vieläkin.

  • aimarii, kiitos! Samoja kuvia ovat, muutin viime vuonna mallin neliöksi. Viinikauppa on aika hiljainen, mutta omistaja mukava, ja kylä kaunis. Ihmiset aina sanovat, että “En kirjoita kortteja enkä kirjeitä”. Sanon takasin, että “Kai ostat lahjoja? Kai ostat siihen mukaan jonkun kortin? No, tässä olisi!” Viesti mene usein perille, heh heh. Kiva niitä on tehdä.

 6. Kaunis rasia. Jos olisin tuollaisen löytänyt niin varmasti olisi lähtenyt mukaani : )

 7. KO, kiitos! Liian herkästi lähtevät mukaan 🙂

 8. Lippaan kannessa on mielenkiintoinen kuviointi.

 9. pappilanmummo, vähän niinkuin aurinko 🙂 Kiva, että tykkäsit.

 10. Peikko ensin luuli sitä rasian kantta lattiaksi. Se olisi kyllä hassu lattia 🙂 Rasiaksi se on hiano.

 11. isopeikko, kyllä vaan olisivatkit makeat koristelut parketissa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s