WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Navajo Polku

4 Comments

Auringon nousun jälkeen ajoimme takaisin hotellin aamiaiselle. Pakasimmme tavarat ja palasimme kanjonille. Kiersimme suositun Navajo Loop polun, mikä vie kävijät rinnettä alas Sunset Pointilta kapeille käytäville Wall Streetiin, ohi Silent Cityn, mikä yhtyy Queens Garden Loop polkuun, ennen kuin se nousee reunaa ylös amfiteatterin läpi taas Sunset Pointille. Reitti vaatii retkeilijöitä laskeutumaan noin 250 metriä alas Brycen puolelle, ja lopussa taas kiipeamään ylös kanjonin reunalle. Matkan varrella on pari vuoreen syntynyttä ovea, joista aukeavat uudet mahtavat näkymät. Queens Garden on paikka, missä oletin näkeväni joko kasveja tai kukkia, mutta siellä olikin suuri kivenlohkare, mikä muistutti Englannin Kuningatar Victoriaa. Vähäinen pettymys, mutta näkemisen arvoinen. Polku oli helpohko, osin leveähkökin, mutta ylösnouseminen kävi hengitykseen. Olimme sentään 2700 metrin korkeudella! Aurinko helotti täysin vatein ja vaikeutti kulkua.  Tyytyväisyys oli palkkio, jota kannatti hakea!

4 thoughts on “Navajo Polku

  1. … simply FANTASTIC! Thanks so much, my dear friend!

  2. Todella hienoa ! Ja pikku oravainenkin siellä kurkkimassa ! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s