WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

mustavalkoista matkan varrelta

4 Comments

Nappasin pari mustavalkeaa kärryn kuvaa matkan varrelta. Päivä oli aurinkoinen, pilvet kirkkaan valkeat ja paksut. Matka Las Vegasiin kesti noin kaksi tuntia. Teimme pienen lenkin Valley of Fire kansallispuiston kautta, ei mitenkään vaikuttava, mutta hiljaista. Ja koska aikaa oli, nautimme maisemista kaikesta huolimatta.

rust

2015 05 28_5750 blog

rust

2015 05 28_5759 blog_edited-1Tämänkaltainen ilmoitus oli ikkunassa, nappasin kuvan netistä, koska en muistanut sitä ottaa paikan päällä. Matkalla Zionista Las Vegasiin pysähdyimme yhteen Trading Company- liikkeeseen. Kaikkea mukavaa, antiikkia, saviastioita, keramiikkaa, pieniä huonekaluja, intiaanien käsitöitä. Ja pieni ruokapaikka, missä kuulema pari päivää sitten oli vieraillut nelihenkinen suomalaisperhekin. Omistaja, joka oli puhelias ja muistuti jotenkin hobbitia, etsi kiihkeästi nimiä vieraslistalta, ei kuitenkaan heti sattunut silmään. Näin kaukana kun ollaan, suomalainen on voinut olla ruotsalainen tai saksalainen tai joku muu vaaleatukkainen perhe. Tietänette, että rakastan Amerikan intiaanien käsitöitä! Mukaani tarttui pieni navajo matto, kooltan 25×17 tuumaa. Maton nimi on, Two Gray Hills,  eli kaksi harmaata vuorta ja sen on kutonut Donald Woods. Työ on 100% villaa ja langan säie on ohut. Tämän tyyppisen kuvioinnin nimi on Eye Dazzler eli silmän häikäisija tai silmän sokaisija, kaiketi sen kauneudesta johtuvaa. Näiden mattojen arvo nousee vuosittain, siis hyvä sijoitus. Mottoni: Aina täytyy löytyä hyvä syy ostaa jotain kaunista!

navajo

navajo

4 thoughts on “mustavalkoista matkan varrelta

  1. hieno auto ja makea peitto. Kateellina katson paikkoja joita käytte katsomassa

  2. Ritva, kiitos! Eipä tuo Caprikaan niin huono kohde ollut!

  3. Hienoja mustavalkoisia kuvia ! Pidän mustavalkoisista kuvista koska niistä näkyy niin selvästi valot ja varjot , siis niissä on monesti enemmän sielua kuin värikuvissa . Kaunis pikkumatto , niin ihanat rauhalliset värit ! Plakaatti on hauska ! Hehe.. 😀

  4. Rsili, olet uskollinen kommentoija, ja maltat kirjoittaa ajatuksesi. Kiitos sinulle, aina ilahduttaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s