WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

shiny

14 Comments

87595-makrobuttonpienilintu

kiiltävä – shiny2015 07 30_8531 blog

Tiedätkö mistä tämä kiiltavä on peräisin?

2015 07 30_8531

2015 07 30_8526_edited-1

Isännällä ja minulla oli ilo olla kutsuvieraina toissapäivänä kuutamoristeilyllä! Kuunari mikä oli 100 ft pitkä (30 metriä) täyttyi on noin viidenkymmenen hengen ryhmällä illalla kello kahdeksan. Meillä kaikilla oli jotain yhteistä ja kutsujana oli Randy sekä Michael ja Liliana. Kiertelimme New Yorkin satama-aluella noin kaksi tuntia. Ohjelmaan kuului runsaat maittavat alkupalat ja juomat. Samppanja tuntui minusta parhaimmalta valinnalta tunsin itseni miljonääriksi suorastaan. Keskusteluseuraa riitti yhteisen asian ympäriltä. Ensimmäinen vieressäänme istuva pariskunta oli Brooklynistä. Vaimo ilahtui suuresti kun kuuli että olin suomalainen. Hän on suomalaista sukuperää isosioisänsä on kuuluisa taidemaalari Sam Vanni. Onneksi tiesin ja muistin. Taiteilja Vanni oli lähinnä kubistimaalari ja juutalainen. Vaimon aviomies on valokuvaaja joten tarinaa riitti siitäkin. Toinen pariskunta vierellämme oli puolalainen. Vaimo oli pitkän huiskea kaunotar. Sanoin että olet varmasti valokuvamalli ja sanoikin olevansa ja ihmetteli mistä tiesin. Tiesin siitä kuinka hän poseerasi valokuviin poseeramatta ja hyvin rennontuntuisesti kuin se olisi jokapäiväistä. Ei niin kuin me muut jotka yritämme vääntää naamamme johonkin suuntaan ollaksemme jotenkin kauniimpia ja kuvauksellisimpia kuvissa kuin luonnossa. Keskustelimme matkailusta  heidän kanssaan ja annoimme vihjeitä heidän tulevaan Kalifornian matkaan. Parin nuoren miehen kanssa keskustelimme finassiasioista ja muita pieniä katkelmia suurimman osan kanssavierailijoidenkin mukana. Kaikki tämä kauniin kevytklassisen musiikin tahdissa.

 • 2015 07 30_8533 blog
 • Maisemat olivat kauniita auringon laskiessa ja täysikuun noustessa.Valokuvia vaan oli niin vaikea ottaa laivan keinumisen takia. Hyvä etten tupsahtanut köysien yli lahteen! Mutta tässä muutama: New Jerseyn puolella kuu olikin punainen! Hudsonjoen toispuoleiset talotkin alkavat vetää vertojaan Manhattanin taivaanrannalle.
 • 2015 07 30_8553 blog
 • 2015 07 30_8593 blog
 • Kaikilla oli mukavaa ja palasimme kotiin noin yhdentoistanurkilla. Kaupungilla oli vielä vilkasta mutta kotona nukkumalähiössä …nukuttiin.

14 thoughts on “shiny

 1. Kiiltävää en tiedä, mistä se on peräisin, mutta purjeveneessä se tuntuu olevan köysien kera.
  Onpa teillä ollut kiva veneily

 2. papilanmummo, kovasti nautittiin seilaamisesta. Kiva kun vierailit!

 3. Oi että, varmasti oli tunnelmallista ja ihanaa!

 4. Pieni Lintu, kyllä kelpasi 😉

 5. Vau, upeita kuvia! Erityisesti nuo iltakuvat ovat ihanan tunnelmallisia! 🙂

 6. Oliskohan tuo kiiltävä auton ohjauksesta kotoisin ? 😀 tulinpa ihan kateelliseksi tuosta kuutamo veneilystä ja samppus olisi minullekin maistunut !! 😀

 7. Kuulosti ihanalta reissulta! Hienot kuvat ja tunnelmat:) Ei voi sanoin kuvailla mutta olisiko Harkenin rullalaite on tuo kiiltävä.

 8. Mikä se kiiltävä nappula sitten on ? Kerro jo !

 9. upea auringonlasku kuvattu hvyästä kuvakulmasta.

 10. Luulin että oli arvoitustehtävä ! Haha ! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s