WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Väriympyrä #14 yönsininen

6 Comments

variympyra2015

dress

Viimeinen väriympyränväri on tumma yönsininen. En ole koskaan ollut sinisen ystävä monessakaan sävyssä. Joten pitkitin kollaasia niin kauan että listaa ei edes enää löydy haastesivulta! Vahinko. Olin nimittäin mekon puutteessa. Ja vahingossa etsimättä sininen leninki tupsahti eteeni. Ja alennuksessa. Mietin mutta ostin. Kangas on kivan venyvää mutta napakkaa. Kurvikas vaikka ei minulla kurveja olekaan. Ei ainakaan kuten Kardasianin tytöillä. Eilen olimme häissä ja sain kovastikin kehuja tälläykselläni. Mustat kengät ja anopin kultainen perintö kaulakoru ja ystävältä peritty Paloma Picasson musta nahkalaukku kultaisin ketjuin. Vaate istui hyvin ja oli sopivasti väljä olematta telttamainen. Olisin voinut ostaa ehkä numeroa pienemmänkin ja saanut kurvit kohdilleen. Mutta hyvin meni. Morsian oli tyttäreni paras tyttökaveri jo alaluokilta. Hän on amerikkalais-filippiiniläinen ja ammatiltaan poliisietsivä. Tyttäreni on käynyt nuoruudessaan hänen kanssaan K-9 nuoriso tullivirkailijakurssin. Aika erikoista minusta. Häät olivat onnistuneet kaikin puolin. Olimme paikakunnalla yötä ilman kiireitä. No kuitenkin yksi morsiamen tädeistä toi tullessaan lahjat naisvieraille. USA:ssa on tapana häissä antaa favors- lahjoja. Saimme makeanveden helmet! Niistä tietysti ilahtuu jokainen!

IMG_0881

6 thoughts on “Väriympyrä #14 yönsininen

  1. Tuo mekko on leikkaukseltaan ja kuosiltaan imarteleva kropalle, olet näyttänyt upealta!

  2. Susu, tietysti olen 😀 Olet ihana!

  3. Hieno löytö ! Hyvin elegantti mustien kenkien ja laukkusi kanssa ! 🙂

  4. Minäkin pitäisin tuon näköisestä mekosta. Näyttää oikein tyylikkäältä.
    Kauniit ovat myös lahjahelmesi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s