WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

The Cloisters part two

6 Comments

cloisters

2015-10-06 Cloisters11Kävimme Isännän ja perulaisen sukulaisemme kanssa museossa eilen. Yksi ihanimmista mitä meillä on, The Cloisters. Siellä turvatarkastaja tuli juttelemaan ja muistutti, ettei salamavalolla saa ottaa kuvia. Enkä niin ottanutkaan. Tuli juttua kamerasta. Ihasteli Nikoniani, hän aina ottaa sisäkuvat programmilla. Asetin kamerani P- ohjelmalle, lisäsin ISO napulaa ja näytin, ettei sillä aina saa parempia kuvia sisällä tummassa tilassa. Mistä hän muuten on kotoisin kysyin. Kuubasta. Aha. Olen Suomesta vastasin hänelle Vieraamme on miniän sisko Perusta Aha. Mistäpäin? Limasta. Niin on hänenkin vaimonsa! Juteltiin siinä tovin sekä maista että mannuista. Machu Picchusta. Kuuban uudesta tulemisesta. Kiva juttutuokio. No, ei siinä mitään, mutta jätin vahingossa ISO lukemat 6400:aan ja kuvista tuskin tuli juuri mitään julkaisukelpoista! Ja nyt huomaan, että eilen editoimani kuvat ovat paljaina alkuperäisessä asussaan! Jessus kun kaikki on vanhana vaikeaa! P.S. Muuten se kuuluisa unicorn- gobeliini on myös tässä museossa. Mahtavaa nähdä esineitä, joista on aiemmin vain lukenut! Lukemisesta puheenollen, aloitin joululahjaostokset museon myymälästä. (Unocornin kuva on netistä.)

6 thoughts on “The Cloisters part two

  1. ihania kuvia!

  2. Todella mielenkiintoinen museo . niinpaljon kaunista katseltavaa ! Siellä voisin vaeltaa tuntikaupalla !

  3. Raili, todellakin. Ja olo oli kovin eurooppalainen. Kiva kun kävit 🙂

  4. Tässähän saa tätä omaa kulttuuri maailmaa laajennettua kun sinun kanssasi vaeltaa ! 🙂

  5. Raili, kiva se on yhdessä vaeltaa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s