WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Anteeksi, saanko kysyä?

Leave a comment

Unohdin kertoa: Lauantaina olimme outletissä ostoksilla Isännän ja Miniän kanssa. Ostosten jälkeen Isäntä tietysti pyyhkäisi pikavauhtia takaisin autolle ja jäimme Miniän kanssa kahdestaan taakse. No, eikös nuori mies tulla tupsahtanut meitä haastattelemaan!

Kyseli jouluostostavoistamme, esim. mistä ostamme lahjamme, ostoskeskuksista vai netistä, ostimmeko mitään mustana perjantaina, vaikuttaako bensan hinta kaupassa käymiseen, ja “Anteeksi, saanko kysyä mitä tänään ostitte?” Minulla oli kädessä lampunvarjostin ja sanoin, että ostin sen Miniälle yllätyslahjaksi uuteen kotiin. Hän kysyi Miniältä, että tiedätkö saavasi, vastasi nauraen, ettei aavistustakaan. Kerroimme kysyttäessä mitä pientä olimme ostaneet. Muitakin kysymyksiä oli, mutta ei nyt tule mieleen. Oikein kiva keskustelutuokio!

No, tänä iltana juttelin Tyttären kanssa. Hän sanoi kuunnelleensa radiolähetystä tänä aamuna ja haastattelivat jouluostajia Deer Parkin ostarissa, paikasta minkä hänkin tuntee hyvin. “Hei, minunkin ostarini!” hän sanoi itselleen. Kyselivät jouluostostavoista! Ohjelma jäi kesken, kun hän saapui töihin. Hän ei edes tiennyt meidän haastattelusta. Huono puoli tietysti oli, ettei hän kuullut meitä. Tai sitten meitä ei julkaistu. Tai ohjelma jäi kesken väärästä kohdasta. Itse emme tienneet, koska se tulee ulos.

Jos olimme ohjelmassa, tiedän, että se oli varmasti karmea. On näet kokemusta pari joulua sitten. P.S. Laitoin viestin radioasemalle, jos laittaisivat linkin. JOS on julkaisukelpoinen liitän myöhemmin tähän jatkoksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s