WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

2 thoughts on “arboretum 2/2

  1. Orkideat ovat kyllä komeita! Lempikasvitieteellisessäni on tällä hetkellä orkideafestarit. Olen jo käynyt siellä, mutta tarkoitus olisi mennä vielä toisen kerran kameran kanssa! Nyt sain innostusta näistä sinun kuvistasi. Muuten koko blogisi matkajuttuineen ja kuvineen piristää. Jospa jaksaisi itsekin taas tehdä matkapostauksiakin. 🙂

    Mukavaa sunnuntaita!

  2. Kiitos kaunis, Elegia! Orkidea tuntuu olevan muotikukka, mutta ei turhaan. Kaunis ja kauan kukkiva. Olet uskomattoman hyvä bloggari! Kirja- arvostelusi ovat aina lukemisen arvoisia, vaikka en ehdi niitä kirjoja lukemaankaan. Voisin suitsuttaa valokuviasikin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s