WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

uudet värikollaasit #29

14 Comments

Sireeni ja siniharmaa. Syringa and blue-grey. Lilac? Hmm…Wine and teal?

KEVÄTTÄ ILMASSA

Postilaatikot ovat täynnä kevät- ja kesä- huonekalujaluetteloita, sisälle ja pihalle, ja tietenkin niihin sopivat tykötarpeet. Kaikille jotakin sopivaa! En ole huomannut mitään todella mullistavaa uutta väriä tänä vuonna. Nämä kollaasin kuvat löytyivät crate & barrel katalogista. Käykääpä katselemasta, jos löytyisi teillekin!

Meillä on menossa parhaillaan alakerran huoneen remontti. Poika ja Miniä asuivat siellä vuosia ja nyt kun he ovat muttaneet, laitamme huoneen oleskelutiloiksi. Ja yhden vieraan vierashuoneeksi. Katto ja seinät on jo maalattu. Seinien väri on mocha, pehmeä sulaneen  suklaajäätelön väri. Tyttäreni sanoi, että et kai vaan maalaa taas beessiksi. En myöntänyt 🙂 Ostin vuoden alusta “romulasta” eli osto- ja myyntiliikkeestä pakan englantilaista huonekalukangasta kolmella dollarilla. Tyypillistä englantilaista kukkakuosia, eikä tietenkään ensimmäiseksi minun näköistäni. Tumman vihreää ja viinin punaista. MUTTA nurja puoli on kivasti haalistuneen väristä ja sopii minulle hyvin! Eihän sitä voinut olla ostamatta! Pehmeää aprikoosia ja vaaleaa vihreää. Päällystin jo aamiaisbaarin kaksi tuolin istuinta kankaalla. Teen pari sohvatyynyä lähiaikoina. Tänään revimme jo vanhan kokolattiamaton irti ja huomenna lähdemme kauppaan valitsemaan uutta. Onneksi mattoa ei tarvitse kauan odottaa, toimitus ja asennus tehdään kahden päivän sisällä, tai 24 tunnin jos aamulla tilaa. Palvelua!

Väri ja tyylivalintanani on tähän tilaan tropiikki. Siis hiekkaa, simpukoita (niitä löyty omasta takaa kiloja, kuten arvaattekin) ja kankaan väristä noukittu aprikoosi. Siirrän sinne florida-huoneesta valkoisen kanvassohvan ja katselin crate & barrelin valkoista sohvaa sivulla #29 sen tilalle. Sivulla #75 on kivannäköinen pouf- palli, grafiitin harmaana. Ja istuimeksi ehkä Calypso tuoli sivulta #79. siinä on kivasti rantatunnelmaa. Saisin senkin tyynyksi omasta kankaasta yksilöllisen. Tilasin jo tv-tason, mikä tulee ehkä tänään tai huomenna. Sen värinä on ajopuu. Uskon, että tilasta tulee kiva! Ainakin uusi maali tuoksuu!

Mikä teitä on innostanut näin keväällä? Kaipaatteko jotain uutta ja raikasta sisustukseen? Vai saatteko pontta vanhan kunnostamiseen?

14 thoughts on “uudet värikollaasit #29

 1. Oi, onpa ihanan kaunis kollaasi.

 2. Ainoseni, kiitos! Kuvasin kuvat lehdestä, kun en heti löytänyt omistani.

 3. En ole mikään sisustusihminen, minulle riittää, jos keväällä jaksan siivota 😉

 4. Nice collage with beautiful vases!

 5. Remonttia pitäis tehdä meilläkin, mutta kyllä vähän ehostamallakin saa uutta aikaan.

 6. uggla, totta, joskus ei tarvitse kuin tyynyt vaihtaa sohvalla, ja ilme on uusi. Paitsi, ostin uudet tyynynpäälliset talvella kevättä varten, nyt en muista mihin laitoin ne “talteen” 😀

 7. Hieno collaasi niiden kauniitten vaasien kanssa !
  Oletpa ollut kovin ahkera siellä ! Itse olen ajatellut hannkia uusia sohvatyynyjä jos löydän sopivia ! 🙂

 8. Hieno katalogi ! Katselin sitä vähän 🙂

 9. Yksi lempikaupoistani, vähän kallis, mutta tyylikkäitä eurooppalaisen/ tyylisiä seklkitä kalusteita, ilman röyhelöitä tai renesanssia 🙂

 10. Tyylikäs ja kaunis kollaasi. Ihana.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s