WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

uudet värikollaasit #34

10 Comments

Hehkuva sininen, siniharmaa ja tummanruskea.

 IMG_0200 blog

marimekko

Tikusta asiaa ja kollaasi- värejä etsimässä. Target, täkäläinen tavarataloketju esittelee silloin tällöin design-tuotteita piristäkseen tarjontaa. “Torvisoittokunta” mainosteli jo Suomessa mahtavaa menestymistä marimekolle USA:ssa. Avajaispäivä oli 17.4. En ehtinyt aiemmin, tai en viitsinyt lähteä, kun tiesin, mitä siellä kuitenkin on. Kaikkien tuotteiden hinnat olisivat alhaiset, moni alle $50. Niin ne olivatkin. Mainostettuja lainelautoja ei näkynyt. Enkä usko longislandilaisten pahemmin kiinnostuvan vahvoista väreistä ja suurista kuvioista. Ehkä itse Manhattanilla, kylämme puolella tai länsirannikolla, Kaliforniassa olisi design- tietoista nuorta trendikästä sakkia, joka voisi kiinnostua meidän suomalaisten omasta marimekosta! Ensimmäisenä päivänä oli ollut kuulema 50 tilausta tavaratalon nettisivulla. Ohoh. Ei ole kuulema lähtenyt hyvin käyntiin. Meidän Targetissa tavarat olivat ripoteltu kahdelle alueelle, sisustus- ja puutarhaosastoille. Ja erittäin sekaisesti, suomalaista pelkitettyä selkeyttä ei esiinpanosta löytynyt. Ostinko? No en, kun en ole sinisen ystävä, enkä tarvinnut mitään esillä olleista tuotteista. Hieman pyörittelin sinisiä melamiinilautasia, tyttären synttärit tulossa, mutta jätin vielä ostamatta. Neljä lautasta $19.90 olivat edulliset. Ehkä menen hakemaan, ostin näet hänelle talvella neljä emalimukia, neljä kulhoa ja neljä lautasta retkeilyastioiksi ja sininen oli samaa. Maksoin niistä yhteensä $5.

IMG_0198 blog

 Valmistettu Taiwanissa ja viimeistelty USA:ssa.

10 thoughts on “uudet värikollaasit #34

 1. Luinkin tuosta kampanjasta ja edullisistä hinnoista.

  Marimekosta joko tykkää tai sitten ei. Itse olen kahden vaiheilla, ennen en voinut sietää, nyt huomaan hieman lämpeneväni.

  Jep, ei tuo liikkeen esillepano oikein hivele silmää, suomalainen selkeys puuttuu.

  • susu, sisustuselementteinä on kestettävää, kuten pöytäliinat, verhotkin. Mutta vaatetus on aivan liian jyrkkää väreiltään ja malleiltaan, minusta. Minusta oli myös sekavan ja halvan äköinen esillepano.

 2. Hienoja tekstuureja!

 3. Voi ei! Marimekko on aina yhtä ihana! Myös sinisenä!!! Kiva postaus!!!Ja kollaasi!

 4. Pitää tunnustaa , etten ole mikään Marimekon ystävä ! 🙂 Tuotteiden esittely on todellakin aika rauhaton ! Löysithän kuitenkin ne värit sieltä… 🙂

 5. What a selection of nice fabrics!

 6. Thank you, Traudel! Same old, same old Finnish stuff LOL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s