WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Jennin kanssa aamiaisella

Leave a comment

dsc_5949-blog

Ensimmäisenä Helsingin aamuna alkoi lomapikajuoksu. Kuten aina. “Places to go, people to see”,  kuten Dr. Seuss aikoinaan kirjoitti. Jenni ehdotti ravintolaa keskeisellä paikalla, Senaatintorilla. Cafe Engel, vanhassa historiallisessa rakennuksessa, suora näkymä Senaatintorin yli Suurkirkolle. Ikkunapaikka! Hieno valinta. Anyways, hänellä oli aikaa piipahtaa ennen töihin menoa ja ehdotettu paikka oli mitä ihanin Helsingin Aleksanterinkadulla. Nautin vanhan talon tunnelmasta, kahvilan pehmeästä hälystä. Aamiaisen runsaudesta. Suosittelen!

dsc_5943-blog

Kahvila oli pieni, ehkä kymmenkunta pöytää. Turisteja ja suomalaisia. Ystävällinen lämmin tunnelma. Ja tietenkin hyvää seuraa. Jenni on energian lähde, ilopaukku. Symppis. Tunnemme hänet pienestä lähtien, pieni = noin neljä vuotias. Vuosia siinä välissä jo aika monta. Siinä ovat menneet kindergartenin kevätjuhlat, muutot New Yorkiin ja New Yorkista Suomeen, vierailuja puolin ja toisin aina hänen häihinsä asti. Ja eteenpäin. Nyt meillä oli muuttouutisia,  joista eivät edes hänen vanhempansa tienneet. Yllätys! Jenni oli innoissaan, kun kerrankin sai kuulla uutisia ensimmäisenä! Ei muulta kotoväeltä. Ilo oli tarttuvaa ja lomaviikkojen avaus alkoi hienosti ja energisesti.

img_0293-blog-hki

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s