WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

uudet värikollaasit #67

9 Comments

Fat Tuesday  ja Farmers Market.

Laskiaisviikkoa vietetään Suomessa ja muualla Euroopassa karnevaalien merkeissä tällä viikolla. Lumi on kaukana Floridasta! Eilen, lauantaina, lähdimme isännän kanssa vähän myöhään liikkeelle. Tarkoituksena oli käydä jossakin Farmer’s Market torilla. Etsimäämme paikkaa ei heti löytynyt, joten suuntasimme West Palm Beachiin, missä oli suurehko tori aivan veden äärellä. Tai noh, tien toisella puolen. Ehdimme juuri ennen sulkemisaikaa, vähän yli yksi. Kerkesimme juuri ja juuri valitsemaan “laskiais-pullia” kahdelta eri leipomolta. Ensimmäisestä tuli mukaan pyöreä maalaisleipä, aivan ihanat croissantit juusto-kinkku täytteellä, kuvassa ottimen varressa kiinni, pussiin menossa! Niitä täytyy hakea lisää ensi viikolla! Ja muistaa myös vierasvaraksi. Plus  neljä pullannäköistä solmua, jotka menivät hyvin kaupaksi tänä aamuna aamiais- vieraiden kanssa. Plus kotiin tuli mukaan neljännes paksua quicheä ja vesi tuli suuhun heidän leivonnaisia katsellessa. Aprikoosi tarteletit! Nam! Täytyy ehdottomasti ehtiä sinne ensi lauantaina aikaisemmin! Kävelimme veden äärellä laiturilla ja koska parkkimittarissa oli vielä aikaa, söimme lounaan ulkoilmassa, Baileys kahvilassa. “Hampurilainen ranskalaisilla ja tuoppi Coors- olutta” päivän tarjous, sanoin. Isäntä tilasi saman. Tarjoilija siihen, että olette olleet varmasti jo kauan naimisissa. Mitä sitä kieltämään. Helpottaa mieheni ainaista vaikeaa valintaa ruokalistalta 🙂 “Otetaan sama!”

farmers market

P.S. Maisemaa kadun toiselta puolen, kuva alla, mistä löytyy hieman enemmän sinistä.  Olimme aikoneet lähteä aamiaisen jälkeen tänään Lake Worthiin katsomaan 23. katumaalausfestivaalia. Siitä seuraavakasi!

dsc_9062-blog

9 thoughts on “uudet värikollaasit #67

  1. Jessus, mitä herkkuja! Kunnon laskiainen 😉 Katumaalausfestivaalit kuulostavat värikkäältä tapahtumalta.

    (linkkisi värikollaasi-sivulla ei toimi…=

  2. Ihanilta syötäviltä näyttää leipomukset!

  3. Kiitos, susu! Toivottavasti sivu nyt näyttäytyy. Onneksi ei ollut enempää aikaa ostaa!

  4. Tulipa vesi kielelle , niin hyvältä näyttävät !! Olet kuvamaisteri ja väritkin niin sopivat ! 😛

  5. This looks delicious, Kaari. Now I regret not taking pictures of my attempt at “Fassekiechelscher” (local carnival version of jam donuts without jam), something my mother used to make at this time of the year but I have never tried before. They were gone before I could think of the camera which means they tasted good, I guess.

  6. eklastic, take a bite, I would say if you could 🙂 Jam-less donuts, sounds delicious, actually. Food likes to pose, so to speak, always great objects. Thanks for your visit, enjoyed the story!

  7. Runsas aamiaispöytä

  8. uggla, aina maistuu, eikös!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s