WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

uudet värikollaasit #77

9 Comments

“Hei ja hyvää toukokuun sunnuntaita. Kiitos taas kaikille, jotka olette ollut mukana haasteessa. Tässä teille uudet värisävyt, joissa ainakin on valinnanvaraa: musta, harmahtava, hento punertava, sinapinkeltainen, oranssin rusehtavaa – kaikin puolin mukavaa värikästä viikkoa toivottelen.” Aino. Puutarhaan taas löysin tieni! Hauskaa viikkoa kaikille! Muiden kollaasit ovat täällä.

PLANTING FIELDS

Hi there and thank you for all you who have been involved in this challenge. Here are new shades of colours: black, greyish, soft redness, mustard yellow and orange brownish – have a lovely colourful week!

 

9 thoughts on “uudet värikollaasit #77

  1. Kollaasi kuin kukkakoru ❤ Takorautainen penkki on ihana!

  2. Kauniin reheviä kukkasia.

  3. Hieno kollaasi ! mistä löydätkin aina niin sopivat värit ! 🙂

    • Raili, onneksi löytyy suuri kuvavarasto, mutta Ainon valitsemat ohjevärit ovat useinkin hyvin vaativia, eikä sävyjä meinaa millään löytyä! Kiva harrastus kuitenkin ja hyvää käyttöä jo valmiille arkistokuville.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s