WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Arches National Park 2/4

8 Comments

Sand Dune Arch.

sand dune arch

Parkkipaikasta pienen polun päässä oli Sand Dune Arch. Minusta ehkä kaikkein ihanin ja vaikuttavin kohde! Lohkareiden välistä astuimme sisään kuin suureen huoneeseen. Jalkojen alla pehmeä hienojakoinen hiekkapohja. Valo oli hellä ja samalla vahva kallion kupeessa. Paikassa ei ollut ketään muuta kuin minä ja Isäntä. Hiljaisuus ja tuulen kevyt suhina kallioseinien sisällä oli hyväilevä. Muutama pensas. Peremmällä oli kaari, hiljaisessa yksinäisyydessään. Mielikuvitukseni leikki ajatuksessa, että täällä on saattanut asua intiaani perhe, vuosisatoja sitten, lasten äänet kallion kielekkeillä ja hiekkakasoja mielin määrin leikeissä. Rakastin tätä paikkaa ja sen tunnelmaa!

DSC_7033 blog

DSC_7028 blog

From the parking lot, a short distance down, was Sand Dune Arch. To me maybe the most wonderful and most impressive place! We entered between the blocks into  if to a large room. Under our feet a soft fine sand bottom made barely a sound. The light was tender and strong at the same time on the rocks. There was no other person in the place than us. The silence and the light breeze of the wind in the rock walls were caressing. There was an arch behind the first turn, in it’s quiet loneliness. My imagination let me believe that there may have been an Indian family living here centuries ago, the sounds of the children on the cliffs and on the sandstones, with all the fun and no sorrow, playing like little children play everywhere. I loved this place!

DSC_7039 blog

8 thoughts on “Arches National Park 2/4

  1. Suutelevat kotkat. Tuo punainen sävy kivessä on jotain aivan ihmeellistä, pehmeää, kutsuvaa. Hyvin voin myös nähdä intiaaniperheen täällä asustelevan. Ylin kuva kirvoitti mielikuvitukseni liikkeelle hiekkavesiputouksesta. Vierailemisen arvoisia paikkoja kerta kaikkiaan!

  2. Ooh, kuola valuu täällä katsoessani kuviasi ❤

    Kiven väritys tuo mieleeni Jordanian Petran, jossa olen muinoin käynyt.

    • susu, sanotaan nyt sitten, että kiva, että nautit kuvista ❤ Petra, aah! Matka jäi tekemättä muinoin. Siitä minulla voisi olla juttukin tämän matkan viimeisessä kohtesssa, Santa Fessä….

  3. Upea paikka! Kävin pari kuukautta sitten Ranskassa vähän samanlaisessa, mutta kivet olivat vähän matalampia varmaan ja ihan vaaleita.

    • Matkatar, kiitos vierailusta! Maapallo on täynnä näitä ihania luontopaikkoja, täytyy vaan etsiä ja käydä katsomassa. Omin silmin. Kuvat eivät vastaa kaikkea sitä suuruutta ja tunnelmaa.

  4. Kyllä luonto on ihmeellinen ! Mahtavaa kuvattavaa !! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s