WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

uudet värikollaasit #83

4 Comments

Kesäruokailua! Värit kollaaseissa sen kun vaikeutuvat!

vareja

Ruoka-annokset kuvassa ovat viime viikolla vierailemastamme Dada ravintolasta, Delray Beachillä. Aivan hulppean hyvää ruokaa, hyvä palvelu ja kesäisen tunnelmallinen ulkopiha mangopuun alla!

summer meals

summer meals

Alkupala lautanen Mediterranean Plate sisälsi israelilaisen salaatin plus, eli menu luetteli seuraavasti:  Israeli Couscous Salad + Cucumber Salad + Hummus + Tabbouleh + Grape Leaves + Warm Pita. Siitä riitti hyvin kahdelle, jopa neljälle. Ystävä söi suurehkon lohitartarin. Pääruokana kavereilla molemmilla oli lohi ,  Habañero Maple Glazed Salmon, mistä harvemmin saa huonoa. Isäntä tilasi maukkaan rapukakku- annoksen Crab Cake All Natural‏ Blue Crab + Trio Of Sauces, riisiä ja vihreitä papuja. Minäkin olisin halunnut pavut, mutta havaijilainen hampurilaistilaukseni tuli menussa olevan perunamuusin mukaisesti. Sämpylä oli kivasti makeahko ja iso. niin että piti veitsellä puolittaa, että mahtui suihin! En valittanut, peruna oli maukas, tiukka, mutta kovin tuhti annos kokonaisuudessaan. Joten jälkiruoka jäi syömättä. Ensi kerralla otan vain alkupalat ja jälkkärit!   Nutella Crème Brûlée Hazelnut Puree + Chocolate jäi mieleen pyörimään. Enkä jaksanut edes juoda viiniäkään kuin kaksi lasillista.

20170621_185918

20170621_193458

20170621_193453

20170621_193506

Saimme ystäviltä lahjaksi kesäastiaston, melamiinia, kahdeksan lautasta ja kahdeksan isoa jääteelasia. Tai kai niihin mahtuisi puolipulloa viiniäkin! Lautasia oli kolmea eri mallia, kaksi niistä, nuo ruoattomat lautaset kuvassa. Kolmas kuvio, kuvaton, oli liian sininen tähän kollaasiin. Emme ole vielä ehtineet ottamaan käyttöön. Mutta kesäistä väri iloa löytyy!

 

4 thoughts on “uudet värikollaasit #83

  1. Värikkään houkuttelevaa!

  2. Kauniita lautasia ja ruoka namin näköistä ! On siinä väri-iloa kylläkseen !

  3. Sanos muuta, Raili. Kiitos!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s