WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

uudet värikollaasit #84

6 Comments

varikukka

the boys

Kävin tänään hedelmä- ja vihanneskaupassa varta vasten etsimässä näitä värejä. Tunnetko kaikki? Alakuvan lonkeroita en ostanut, mutta kuvaan kun näen. Ovat vaan niin kivan imukuppimaisia! Jäävätköhän poskeen kiinni syödessä? Tykkäätkö? Ehkä kaksi haasteväriäkin löytyy tarkkaan katsoen. Ostin ainoastaan ananasta ja sen lisäksi banaaneja, mansikoita, karhunvatukoita, romaine salaattia, salsaa, kookossuklaa herkkuja. Ja neljä pulloa viiniä, loistavaa kesäjuomaa kuumassa: alkoholi ehtii haihtua ja lasissa! Muiden kesän kukkaispastellit ovat täällä.

20170710_162108

6 thoughts on “uudet värikollaasit #84

  1. Muistekala näyttää kyllä kiehtovalta, mutta en minä ainakaan sitä suuhuni pistäisi. Nuo karvapallot näyttävät myös hauskoilta – lienevät jotain hedelmiä. Hieno kollaasi luonnon antimista. Kyllä näillä herkuttelemaan pääsee.

  2. Nice collage. Awesome fruits and vegetables.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s