WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

uudet värikollaasit #88

12 Comments

Peruvian place mats and Finnish candles. Collage from old, old photos, you might remember them from before. But I lost my camera. Right now my tablet is out of juice and I wanted to create this NOW. No patience, of course. My husband’s cell did not do the work I wanted.

varivalikoimaperuvian mats

Olin levittänyt huulipunani ja luomivärini ja meikkivoiteeni pöydälle…värit olisivat olleet paremmin kuin hyvin nappiin! Mutta unohdin, eihän minulla ole kameraa! Kävi näet näin: Kameralaukkuni jäi New Yorkin lentokentälle, kun innoissamme pakkasimme itsemme koneeseen myöhään illalla. Minulla oli kanvas-kassi olkapäällä ja Isäntä oli vastuussa kameralaukusta. jetBlue tarjosi matkalaukut ruumaan, ilmaiseksi, koska kone oli täynnä. Se sopi meille, ei tarvinnut nostella niitä hattuhyllylle koneessa. Siinä söhinässä Isäntä unohti kameran, enkä minä katselut taakseni jäikö tuoleille mitään. Kun ei ennenkään jäänyt. Kun olimme jo kotona Floridassa, tuntui hetken oudolta. Mikä puuttuu? Siitä alkoivat puhelinsoitot, mitkä kestivät kello kahteen yöllä. Huonoja kontaktinumeroita toinen toisensa perään! Luulisi, että yhtiön puhelimeen vastaajat tietäisivät minne voi soittaa. Täyttäkää kaavake! Tunteja sitten täytetty, mutta huoletti. Kallis kamera. Mieheni onneksi muisti puhelin numeron jetBluen lennonvalmisteluun (työnsä puolesta) ja sai kuin saikin suoran numeron löytötavaratoimistoon. Ystävällinen Jackie kertoi, ettei sitä ole tuotu vielä talteen. Joku varastanut? Turvapoliisit räjäyttäneet vaarallisena esineenä kiitoradan takana? kävi mielessä. Ei auttanut muuta kuin mennä nukkumaan ja jatkaa aamulla.

Aamulla selvisi, että laukku oli löytynyt ja on nyt lukkojen takana. He voivat laittaa Fedexillä tulemaan. Kuinka hyvin pakkaatte? Laitamme laatikkoon. Ilma pehmusteita? Jeps.  Soitto Pojalle ja pyyntö, että hän kävisi hakemassa sen Kennedyltä. Heti. Helpotti. Mutta ehkä olisi parempi lentää ja hakea itse? Passikin kun ovat siinä samassa laukussa. Etteivät häviä. Että pääsee matkustamaan tulevaisuudessa taas. Kun se on niin kivaa!

DSC_4577 blog

Mutta kameraa ei nyt ole tähän hätään vielä. Mutta huulipunissa löytyy! Kuvaan toisten.

12 thoughts on “uudet värikollaasit #88

  1. Upea tuo yiimmäinen kollaasi, pidän tyylistä! Ja alakuvakin on hauska!

  2. Huh, olipa tarina, onneksi kamera ja muut jutut löytyivät!

  3. Nyt on värit ja muodot kohdallaan.

  4. Huh, onneksi löytyi kamera.Minulla jäi 13 vuotta sitten myös aika kallis kamera Ruotsissa erään jäätelökioskin penkille, ja muistin sen vasta kun olin jo tosi kaukana. Se sitten jäi sinne eikä koskaan löytänyt takaisin. NÄtit nuo perulaiset matot:)

  5. Erikoisia värejä ! Olet silti löytänyt oikeat värit ! 🙂

  6. Aivan hurmaava kollaasi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s