WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

laiska lauantai

2 Comments

2017-08-19-11-46-022017-08-19-12-11-202017-08-19-12-11-542017-08-19-12-28-54l

Onko kukaan kotona? Moni oli, joten täytynee käydä joskus viikolla, jos asukkaat olisivat töissä. Olin laiskalla päiväkävelyllä Lake Worthin historiallisella asuma alueella, Floridassa. Useampaa korttelia on nimetty alueen piiriin. Yhden talon pihalla oli kyltti Parrot House, kuukauden talo. Juttelin hetken katua haravoivalta mieheltä, mitä se tarkoittanee. Tyhmä kysymys, mutta sain  vaihdettua pari sanaa! Alueelta valitaan kuukausittain talo, mikä on joko pihaltaan tai muuten malli- kelpoisin. Talon minkä edessä hän työskenteli, oli palanut joitakin vuosia sitten, ja nyt siinä oleva kaunis floridalaistyylinen cottage oli siisti ja kutsuva. En uskaltanut ottaa kuvaa. Joskus toisten.

Näin useita erilaisia kukkivia puita, jotka eivät olleet minulle tuttuja, käyn joku toinen kerta hakemassa ne kuvat. Muutamia villiintyneitä tonttejakin oli talojen välissä.  Eikä ollut parempaa kameraakaan mukana, kun tabletti. Siinäkin väärät asetukset, kun en auringossa oikein nähnyt mitään. Kuvat kuitenkin miellyttivät silmääni tänään, joten otin sinut mukaan kävelylle!

Muuten espanjalaistyylinen talo oli myytävänä! Haaveilin jo sen ostoa, hintaa tietämättä. Vuokraisin sitä ystäville!

2017-08-19-12-29-17

2 thoughts on “laiska lauantai

  1. Sieviä! Minua viehätti tuo punatiilitalo. Laiskat lauantait ovat elämän parhautta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s