WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Hertan kirje

Leave a comment

Hauholla 12.11.44

Kirsti hyvä!

Monet, monet tuhannet kiitokset ajat sitten saamastani kirjeestä. Aikaisemmin en ole kyennyt vastamaan, kun tämä aika on kulunut ties missä.

Kuten jo päiväyksestäkin jo huomaat, niin en vieläkään ole kyennyt muuttamaan Nuijamaalle. Ihan suoraa saamattomuutta ja kyvyttömyyttä se ei nyt kumminkaan ole ollut, vaan suurin syy on siinä, että rakennus jonne toimistomme muuttaa, on ollut sotilaskäytössä, ettei ole voitu ryhtyä korjaamaan.  Luulen nyt, että pian pääsemme jo muuttamaan. Vähän minä kuitenkin olen täällä ollut, kun niin usein olen käynyt Nuijamaalla, milloin minkin syyn takia. Nyt ylihuomenna täytyisi taas lähteä. Pidämme hoitokunnan kokouksen vielä Nuijamaalla. Hauskahan se on kun saa matkustella, ettei pääse aika tulemaan pitkäksi. Et usko kuinka kaikesta sydämestäni haluaisin olla nyt niillä viime syksyn kursseilla. Minusta ne niin hyvin sopivat näin evakoille (erakoille)

Sinä varmaan touhuat jo Imatralla, jonne tämän kirjeenikin nyt osoitan. Sinusta tuli, kuten arvasinkin, Inkerin seuraaja. Nyt olkoon onneksi vain! Mitä jaksanee Inkeri Helsingissä. Ei hän tietysti ole vielä osannut mitään kertoa, kun kaikki on niin alkua vasta. Tietysti hän hyvin alkaa pärjäämään.

Kunhan nyt minäkin tästä kotiudun, niin sinun täytyy sitten tulla Nuijamaalle käymään, että saamme oikein suullisesti pohtia evakkomatkojen kokemuksia. Minäkin yritän tulla pistäytymään sinne sinun luoksesi. Varmasti olisi puhumista, jos kuinka paljon.  Rv. Sillanpäähän on myös muuttanut paikkaa, jos en väärin muista.

Toivotan sinulle nyt kaikkea mahdollista hyvää ja muista kirjoittaa! Vastaa nopeammin kuin minä nyt.

Syd. terv. Hertta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s