WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

ostari

4 Comments

20170902_170652

Olen katsellut netistä uusia syyskoristeita tänne etelän kotiin. Lähinnä kurpitsoita. Jätin keramiikka kokoelmani pohjoiseen, miniä saa koristella vanhoilla ja ajattelin jotain uutta nyt tänne.

_DSC2333 blog.jpg

Näin Pottery Barnin katalogissa ihania metallilangasta tehtyjä avoimia kurpitsoja. Niitä halusin! Listasin ostoskoriin kaksi metallista ja kolme uusiolasista tehtyä vaalean vihertävää kurpitsaa.  Siihen led-valonarut ja kynttilät. Hups, loppuhinnaksi tuli $220! Jätin ostoskoriin odottamaan. Netti on siitä kiva, että muistaa muistuttaa päivittäin, että joko lyöt kaupat lukkoon! En vielä, tyhjensin korin.

20170902_170743

20170902_170539

Viikkoa myöhemmin olin taas sivuilla ja metallikurpitsat olivat loppuun myyty!! Voi ei! Yrittävät varmasti huiputtaa, että ostaisin jotain muuta. “Hei, Kultsku, lähdetäänkö vähän kävelemään ostariin, ihan vain kuntoilun vuoksi?” Isäntä sopivasti oli aiheelle otollinen ja matkasimme Palm Beachille. Ensimmäisessä ostarissa ei ollutkaan Pottery Barnia, mutta toisessa, The Gardens Mall, oli. Onnellisena kannoin kaksi metallista ja yhden lasisen kassalle. Entä led-valot? Olivat loppuun myytyjä. Löydän varmasti muualta, halvemmallakin. Mutta nyt olin onnellinen, kun sain koristeet, joista todella tykkäsin! Tulisi jo syksy!  Kuvassa on niitä lasisia kurpitsoita. mutta nettikuvaa ei enää löydy metallisista. Laitan oikean ja aidon asetelman kunhan ensi käymme läpi tämän viikon Irma- myrskyn ja seuraavan loman ja toisenkin loman ja sitten on kohta Halloween! Syksy on ihanaa aikaa. Pohjoisessa.

4 thoughts on “ostari

  1. 220! Huh, nettiostoksi kannattaa todellakin välttää viimeiseen asti.
    Todella kauniit kyllä nuo lasiset kurpitsat.

    Miten hurrikaani? Olen lukenut, että on lähestymässä myös Floridaa?

  2. susu, kiitos. Lähellä on, valmistelut tehty. Vielä joutuu sen kulkua seuraaman, mutta hyvin kattaa ainakin tämän itärannikon. Koko hurrikaani alue on kooltaan Ranskan, luit oikein, Ranskan kokoinen! Sunnuntaina H-hetki, alkaa lauantaina ja jatkaa eteenpäin maanantaina. Ikkunat on lukittu metallisin ikkunaluukuin. Kaikki irtonainen korjattu ulkoa sisälle, jääkapi täynnä, yli 120 pulloa vettä varmuuden vuoksi, ja pari viinipulloa LOL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s