WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Arches National Park 4/4

2 Comments

 

moab

“Arches National Park is a US National Park in eastern Utah. The park is adjacent to the Colorado River, 4 miles north of Moab, Utah. It is home to over 2,000 natural sandstone arches, including the world-famous Delicate Arch, in addition to a variety of unique geological resources and formations. It contains the highest density of natural arches in the world.” wikipedia

Kuvassa on pääkohteemme, Delicate Arch. Herkkä, kaunis kaari, mikä on Arches kansallispuiston upein nähtävyys Utahin osavaltiossa. Sinne täytyy kiivetä. Tunteja! Polku on monimuotoinen,  hiekkapolkuja, kallioita, tasaistakin, mutta vähän. Huimaa nousua paljon, hengitys salpaa. Kapeita kallionreunoja! Ja uskomatonta, muita kulkijoita aika runsaasti, ei kuitenkaan tungokseen asti. Jopa muutama pieni lapsikin vanhempiensa seurassa. Minua pelotti heidän puolestaan, tai oikeammin ihmettelin valintaa lähteä niin pienten kanssa vaaralliselle polulle. Yksi vanha nainenkin, kävelykeppeineen! Se on varmasti ollut hänen elämänsä suurimmista toiveista, miksi muuten. Kulku oli matkan arvoinen! Katso kuvasta kaaren kokoa ja vertaa sen alla olevaan matkailijaan! P.S Teimme tämän kohteen viimevuotisen matkan yhteydessä, kuinka se on jäänytkin julkaisematta! Ja pari muutakin juttua ennen kuin taas alan uudet tarinat.

DSC_7148 blog

 

2 thoughts on “Arches National Park 4/4

  1. Kaunis kaari ! Ihmeellinen luonnon luomus !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s