WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Parvekenäkymät

Leave a comment

colorado new mexico11

Leadsilleen jälkeen pysähdyimme jaloittelemaan. Historiallinen kaivoskylä Dayton, Coloradossa syntyi 1860 luvulla, kun huhu kiersi sieltä löytyvän kultaa. Parikymmentä vuotta myöhemmin järven rannalla oleva kylä tuli uudelleen suosituksi hopeakaivostensa takia sekä kauniin kaksoisjärvensä kauneuden ansiosta. Nimi muuttui nyt nimeksi Twin Lakes. Historiallinen olemus on yhä vahva. Vuodelta 1890 oleva hotellikin Interlaken on yhä pystyssä, mutta se ei ole kuvassa oleva talo. Asukkaat tuskin tykkäsivät tämän rakennuksen parvekkeesta! Vaikka näkymät ovat upeat, jos oven uskaltaa avata.

DSC_0641 blog

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s