WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

uudet värikollaasit #107

10 Comments

Tervehdys meidän jouluväreistä! Sanoisinko, aika helppo sarja tänään 🙂 Kuvat ovat viime viikolta pihallamme. Tänään, joulupäivänä, mittari näyttää varjossa plus 25 celsiusta. Aurinko tuntuu kuumalta. Kuvassa olevat kasvit ovat hibiscus eli kiinanruusu, jonka kukkasessa katselee maisemia joku yökkö. Niitä on  kaksi pihalla, yksinkertainen ja kerrottu, molemmat joulunpunaisia. Seuraavat ovat nimeltään Song of India eli pleomele,  oranssi bromelia, lahjaksi saatu joulukaktus, havaijilainen ti- kasvi, mikä on yllättäen päässyt kukkimaan ja viimeisenä jo kukkinut liuska- aralia. En ole ennen nähnytkään se pieniä keltaisia kukkaterttuja. Se on täällä Floridassa pensasaitana, ja helposti hoidettava. Ilmat todellakin ovat sen verran viilentyneet, että kukintakausi on nyt saanut alkunsa. Hurraa talvi! Mukavaa loppuvuotta, taidamme vielä ehtiä tehdä yhden värikollaasin lisää tänän vuonna. Muiden jouluvärit löytyvät täältä!

Recently Updated2

10 thoughts on “uudet värikollaasit #107

  1. Sulla onkin eksoottinen paratiisi siellä! Jaa, että liuska-araliakin kukkii, ei se täällä vaan. Mukavaa joulunaikaa!

  2. Ihana, upea kukkatarha!

  3. Ihanaa kesäistä eksotiikkaa!

  4. +25varjossa. Täällä pakkasta 17 eli ihan sopivasti ja luntakin on …..tuttuja kukkia mutta huonekasveina! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s