WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Lounas..

Leave a comment

 

DSC_1517 blog

..ilman ruokakuvia? Kuinkas tässä nyt näin kävi?

Museokierroksen jälkeen levähdimme iltapäivälounaalla Monty’s ravintolassa, veden äärellä, Coconut Grove alueelle, ainoastaan noin 5 minuuttia museosta. Paikka, missä olemme aterioineet aiemminkin. Tiki– katokset toivat tunnelmaa Biskaja– lahden äärellä, live- musiikki soi ja paikka oli täynnä suurempiakin seurueita. Pienet lapset juoksivat pöytien välissä ja muutenkin tunnelma oli sunnuntainen. Low key, siisti, palvelu oli hyvä. Plastiikkaisista laseista hieman arvostelimme keskenämme, mutta drinkit olivat OK, kuitenkin suhtkoht pieniä. Mango mojito maistui. Oma hampurilaiseni herkkusienillä ja sveitsiläisellä juustolla oli tukeva, ranskalaiset rapeita. Mieheni kala-, riisi- ja papu annos oli pieni, joten jaoin omastani. Ne riittivät meille hyvin koko päiväksi. Hyvä niin, laskumme kahdelle oli $56, paikallisesti normaalihintainen. Sieltä jatkoimme länsi Miamin reunalla olevalle kuvaukselliselle taidealueelle, missä ihailimme grafiittia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s