WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Palm Beachin orkideat

2 Comments

Kun rannalta malttaa lähteä eteenpäin,West Palm Beachin pääkatu on kaunis kävellä. Ostoksia tuskin tulee tehtyä, kaupat ovat sen verran arvokkaita. Lue: Tiffany’s, Gucci, Saks Fifth Avenue ja niin edelleen. Kesällä vain muutama kauppa on auki, nyt turistikaudella, lumilintujen tullessa viettämään talvea, kadulla oli runsaasti kulkijoita ja kaupat auki. Kävelimme sen leppoisasti ja päädyimme italialaiseen pizza paikaan, ulkoilma ravintolaan, missä Pirjonkin kanssa kävimme. Paikka oli täynnä, tarjoilivat aika nopeasti hoitivat tyhjät lautaset pois, mutta ei tunkeilevasti ja syöjät vaihtuivat tasatahtiin. Kadun Worth Avenuen varsi on upeasti hoidettua kukkaloistoa. Bougainvilleat kiipeilevät monta kerrosta katoille. Cymbidium orkideat valloittavat ravintolan ja kauppojen ovenpieliä. Olimme näyttämässä Tyttärelle ja Vävylle naapurikylää! Kiersimme sen jälkeen vielä muita kaupungin alueita ja päivä oli täytetty kauneudella, auringolla ja yhdessäololla.

2 thoughts on “Palm Beachin orkideat

  1. Kauniit orkideat:) Jostain syystä muistan Palm Beachistä vain vierailut Cheesecake Factoryyn; olimme siellä pari kertaa lyhyesti mutta molemmilla kerroilla lounaalla Cheesecake Factoryssä;D Nythän heidän juustokakkuksa ovat rantautuneet tännekin,mutta eivät oikein kiinnosta,.

  2. Aivan ihania kuvia niistä orkideoista !! Täällä ei noin kauniita edes näe kaupoissa , vaan niitä tavallisempia laatuja !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s