WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

kollaasi 19/2018

9 Comments

leskenlehtiCollages 2016Kevättä ilmassa Floridassakin. Palmupuut pihalla ovat saaneet nuorennusleikkaukset niin etteivät lehvät roiku katolla. Yleisille alueille on istutettu palmuja moneen kohtaan, mistä myrskyn aikana kaatuivat lehtipuut. Kuvassa on paratiisilintumme, Bird of Paradise, kaksi uutta kasvia, jotka on istutettu naapurin seinää vasten. Kävelymatkalla pelotteli noin 30 cm pitkä lisko! Taitaa olla iguana. Kaksi täysin vihreää kuvaa ovat Palm Beachin pääkadulta Worth Avenuelta, koko seinän peittävästä pystypuutarhasta. Melkein koko seinä on neljän, viiden kuvan kollaasina alla. Arvaus: Mikä kukkakimppu on kuvassa alavasemmalla? Muiden tämän viikon leskenlehti-kollaasit löydät täältä!Anri Wes PBI1 blog

 

9 thoughts on “kollaasi 19/2018

  1. Kauniina näyttäytyy Floridankin kevät. Kiinnostava kollaasi. Tuo alimmainen kuva on taideteos sinällään.

  2. Jo silmä lepää tuossa upeasti toteutetussa kollaasissa! Olisi myös ihanaa, jos meille saataisiin noita viherseiniä, mutta taitaisi pakkanen viedä. Mukavaa kevättä!

    • lepis, näyttävän näköisiä ovat oikeassa paikassa! Viherseinän voisi ja varmaan on tehtykin, sisälle isoihin tiloihin, missä on suuret ikkunat valoa antamassa. Kiitos ja samoin sinulle, kesä tulla tupsahtaa kohta syliin ❤

  3. Ihana vihreä liskonen ❤

  4. Ihanan kuulaat ja raikkaat kollaasit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s