WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

uuno ja autot

Leave a comment

Kävimme sunnuntaina Isännän kanssa ihailemassa autoja West Palm Beachillä. Toinen toistaan komeimpia, niin autot kuin omistajatkin. KARMA taisi olla tuotannossa vain hetken, liekö Justin Bieber omaansa ajaa?
DSC_2750 blog.jpg

Buick Wildcat
Buick Wildcat

 

Vierelläni hyöri hetken uunoturhapuron- näköinen mies. Hymyili. Hieman ihmettelin, sillä Palm Beachin aluehan on tunnettu varakkaista ja hyvännäköisistä miehistä. Ei niin, että itse katselisin…Jonkin ajan kuluttua hän sanoi kysyvästi, ulkomaalaisesti korostaen: “Suomalainen?” Vastasin, “Totta kai.” Hän siihen ” Mistä?” Minä: “Imatralta.” Pyöritti päätään, ei tuntenut. Sanoin: “Karjalasta.” Ahh, nyt tunnisti! Hän on syntynyt Oulussa, isä suomalainen ja äiti norjalainen. Hymyilimme hetken, toivotin hauskaa päivänjatkoa. Isäntä hetken kuluttua, että kuka ihme tuo hampaaton, likapaitainen mies oikein oli. Vastasin: “Uuno, Oulusta.”

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s