WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

Ihana hotelli Wyomingissa

Leave a comment

Yellowstone canonJoka matkallamme, jos on mahdollisuus, yövymme usein joko Hampton Inn hotelleissa, Marriott, Sheraton tai Hilton hotelli ketjujen keskihintaisissa paikoissa. Niihin sisältyy aamiainen ja se on aina rahan ja ajan väärtti!  Käytämme vaurauksiin hotels.com sivuja. mikä tarjoaa joka kymmenennen hotelliyön jälkeen yhden ilmaisen yön. Joka matkalla meillä on aina yksi ns. reach hotelli, hieman ylellisempi, unelmapaikka. Nyt se oli  Teton Mountain Lodge and Spa. Kaksikymmentä kilometriä itse Jackson Holen keskustasta, Teton Villagessa. Upea kelohonka-tyylinen  trendikäs rakennus. Ulko- ovelta pääsi heti hiihtohissille ja ylös vuorille. Nyt ei ollut sen aika eikä meillä ollut edes aikaa käydä maisemiakaan ylhäällä katsomassa, ohjelmamme oli liian tiukka. Kaksi yötä ei riittänyt tähän hotelliin.

Sisääntulohallissa oli korkeat katot ja modernit lamput. Ja kaksi suurta takkaa. Nahkatuoleja, raakalauta seinää, kynttilän valoa. Useampaa seurustelunurkkausta. Alhaalla ravintola ja baari. Ulkoterassi oli myös kutsuvan näköinen. Voin hyvin kuvitella paikkojen olevan varattuja hiihtokaudella. Itse huone oli pienehkö, neljännessä kerroksessa, mutta hyvin kalustettu. Sängyn päällä odotti pehmolelu, hirvi. Sen sai ostaa omakseen, jos halusi. Halusimme. Kylpyhuoneessa oli poreallas, eihän siihenkään ehtinyt vaikka se olisi päivän loputtua ollut mukava rentoutumispaikka. Eikä edes käyty katsomassa kattotasanteella olevaa 20 hengen poreallasta! Tiedä keneen sitä siellä olisi tutustunut! Söimme hotellin baarissa iltapalan toisena iltana ja lasin viiniä. Tunnelma oli, jalkapallo ottelusta telkassa huolimatta, rauhallinen. Palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Tänne olisi kiva vielä palata!

Yellowstone canon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s