WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

kiitos kiitos

18 Comments

 • Tämä kuva suurenee klikkaamalla. Yllätysten aika ei ole ohi!

..kukkasista ja suklaasta tämän päivän kunniaksi! Taas vanhetaan vuodella.

Meillä sattui olemaan uusia suomalaisnaisystäviä päivädrinks…ei kun -kahvilla perjantaina. Arvuuttelivat ikääni. Kiitos kiitos, kymmenellä vuodella erehtyivät, edukseni.

En ollut kuitenkaan kovin edustavan näköinen, kun olin edellisenä päivänä käynyt pienessä kasvoleikkauksessa dermatologilla. Olisivat voineet mieluummin kohotella luomia ja suunpieliä ja muita juovia! Mutta viilsivätkin noin neljä senttiä pitkän, kymmenen tikkiä käsittävän haavan keskelle naamaa. Näppylä, mikä ei meinannut parantua osoittautui aiemmin tyvisolusyöväksi. Tarkkailkaa ihoanne jatkuvasti! Sinällään olen sen kanssa OK, muutamia näppyjä on pitkin ikääni joko polteltu, viipaloitu tai jäädytetty. Vaalean, punertavaan vivahtavan suomalaisen iho-ongelmia. Ja kiitos kysymästä, vuosia en ole suorastaan auringossa lojunut, ja voiteita riittää joka lähtöön, kiitos tyttäreni, joka on maailmanlaajuisessa kosmetiikka firmassa töissä. (Hän sai muuten loistavan korotuksen marraskuussa, olen hänestä kovin ylpeä.)

Ilkeän laittaa eilen otetun kuvani, koska t-paita käy hyvin päivän aiheeseen, ilman meikkiä, ilman silmälaseja ja neljä kuukautta ylikasvaneet hiukset ja omin käsin nyrhätty otsatukka, suoraan suihkusta. Luonnonkauniina 😀

18 thoughts on “kiitos kiitos

 1. Onnea vuosista ja kaikkea hyvää. Kaikkea olet joutunut kokemaan. Toivottavasti toipuminen edistyy hyvin.
  En nyt tiedä, voinko laittaa tästä linkkiä haasteeseen, jos poistat tämän postauksen…

 2. Kiitos kiitos! Voit toki laitaa, solkkailen parhaillaan vielä sen omankuvan kanssa. Postauspysyy, kuvasta en ole varma 😀

 3. Happy Birthday to You ❤ Ja kaikkea hyvää, jospa ne olisivat saaneet sen pahuksen lopullisesti pois! Hyvää toipumista! Kollaasisi on oikea pinkki herkku, äläkä turhaan kuvaasi poista – ei me kaikki muutkaan niin freesejä ja siloisia olla!

 4. Perfekte Farbzusammenstellung. Sehr stimmig !
  ♥liche Grüße Lieselotte

 5. Alles Liebe zum Geburtstag und weiterhin gute Erholung
  wünscht Lieselotte

 6. Ihanaa syntymäpäivää!
  Lindtin suklaa on kyllä niin hyvää, säästä minulle pala!

  Toivottavasti se tyvisolusyöpä talttuu. Ystävälläni oli sama homma pari kuukautta sitten nenässä, nyt sitten kivasta rasvailua ja jälkihoitoa.

 7. Kukkia ja viiniä, ja vielä suklaata.Kaikki mitä syntymäpäivä sankari ansaitsee.

 8. Upea – ei arkipäiväinen – kollaasi.
  Lämpimät onnitteluni. Ja toiset “kadonneista 10 vuodesta”.

 9. Vähän myöhässä nää minun syntymäpäiväonnitteluni tulevat, mutta onnea paljon. Onhan se hienoa, että vuosia tulee lisää, jos ei tulisi, asiat olisivat huonommasti.
  Todelliset herkut on ainakin synttäripöydässä.
  Varmasti solusyöpäsi talttuu. Niin uskon, että miehellänikin, jolta vasta hoidettiin tuollainen nenänpäästä. Nyt rasvailee ja välttelee aurinkoa nokkaansa.

 10. aimarii, kiitos oikein paljon onnitteluista! Totta, huonosti olisi, jos ei aamulla heräisi. Suomalaisen hipiä ei oikein auringosta tykkää. mutta onneksi tämä ei ole sieltä kauheimmasta päästä. Nenänpääkin palautuu entiseleen, onneksi. Terveiset sinne kauas ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s