WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

kollaasi 19/2019

6 Comments

Arvatkaa missä kävimme tänään? Kaakeli- ja laattakaupassa. Olo oli kuin karkkikaupassa! Teki mieli sitä ja teki mieli tätä. Taisi mennä reilusti melkein kaksi tuntia ja saman verran maileja. Jumalattoman suuri liike! Floor & Décor. Aloitamme ajatuksella tehdä uudistuksia kylpyhuoneissa. Kuvassa ei välttämättä ole vielä meidän valikoimaa, kunhan kuvasin. En ole edes ladannut kaikkia kuvia! Ostin viisi laattaa, ihan vain valokuvausta varten. Niistä saa myöhemmin, tai nytkin vaikka, pienet seinätaulut. Tai pannun- tai kynttilän alustan. Mutta kun Floridassa olemme, mielelläni haluaisin toisenlaista kuin New Yorkissa. Enemmän etelää ja trooppista. Kerron lisää, jos jotain saamme aikaan.

Muiden kollaasit tällä viikolla löytyvät täältä.

laatat

Guess where we visited today? The Tile shop. Feeling was like in a candy store! I wanted this and I wanted that! We spend almost two hours and walked the same amount of miles. Wickedly Huge Store! Floor & Decor. We have started to brew an idea of making refreshing changes in the bathrooms. The collage may not have our selection yet, I just loved taking photos of them all. I have not even downloaded all the pictures! I did buy five individual tiles, just for photography. They might wind up as small wall art. Or a pan or candle pad. But when in Florida as we are, I’d love to decorate differently than in New York. More southern and tropical. I will keep you posted!

6 thoughts on “kollaasi 19/2019

  1. Vau, tuollaisessa kaupassa tulee hulluksi ja kamera laulaa ❤

  2. Kyllä on kiehtovia kauniita laattoja! sinivalkoisuus on niin ihanan raikasta.

  3. Minäkin tulisin hulluksi tuossa kaupassa, ihania laattoja:)

  4. Sehr schöne dekorative Fliesen. Passt ideal für Ainos Farbauswahl.
    HG Lieselotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s