WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

paikallista taidetta

3 Comments

Matkalla laattakauppaan ajoimme highway 95 tietä seuraavaa paikallista kapeaa katua. Tien varrella oli pieniä korjaamoja, teollisuusaluetta, mutta pienessä mittakaavassa. Se oli väärä exit isolta tieltä, emmekä päässeetkään laattakauppaan asti. Mutta ei haitannut. Katsokaa mieltä sieltä löytyi! Otin pari kuvaa. Tallin ovia oli maalattu ainakin toistakymmentä. Yhdestä ovesta astui ulos tumma nainen. Kysyin saanko ottaa näitä tästä, ja tietenkin saan! Hänellä on taidekoulu tässä, tervetuloa! Jos muistan taiteenaloja, joita hän opettaa, niitä oli toistakymmentä myöskin. 18? 24? Tule toki sisään katsomaan! Kiitin, mutta isäntä jo hermoili. Mutta tule toki viikon päästä lauantaina kello 6, meillä on täällä parkkipaikkajuhlat kolme tuntia yhdeksään asti. Taidetta, myytävää, ehkä kirppisjuttujakin! Rakastan näitä pieniä odottamattomia kohtauksia ja ajatustenvaihtoa!

Hey, hello there!

Viimeisenä valokuvasta maalattu mustavalkoinen, siinä oli taiteilijan nimikin Brian Cattelle , mustavalkoista taiteellista rappiota. Juhlista en tiedä, tuskin menen, mutta tässä hauskaa satoa paikan päältä. Ehkä käyn vielä katselemassa muitakin ovia kameran silmällä.

Siis, eksyä aina kannattaa!

3 thoughts on “paikallista taidetta

  1. Olipa löytö! Mene ihmeessä uudestaan (ilman isäntää, ettei hermostu…)

  2. Se oli vähän tekosyy, harvemmin se hermostuu 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s