WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

kollasi 22/2019

16 Comments

http://uudetvarikollaasit.blogspot.com/

Beach is our happy place! Kollaasissani on aina uusia ja eteenkin vanhoja kuvia. Oikea ylänurkka on Kaliforniasta, road trip- kuva on viime viikolta Floridasta. Ja kukathan meillä kukoistavat aina 🙂 Se on tämän haasteen ihanin puolin, voin hyödyntää vanhojakin kuvia. Ja niitä löytyy. Tilasto näyttää kuvia olevan yli 61 000. Taitaa valehdella. Joka kerta koneella ollessani deletoin satojakin kuvia. Ensin ainakin täysin mönkään menneet, sitten epäterävät, sitten aiheettomat ja sitten vielä ne tuplat. Albumejakin poistan turhina. Mutta kumpi parempi? Oikea? Vasen? Jos en heti keksi, jätän roikkumaan. Odotan sadepäiviä. Ja siellä ne kaikki sitten vielä roikkuvat. Miksi en tehnyt sitä heti latauksen jälkeen! Pidätkö sinä albumisi puhtaana turhista kuvista? Nostan hattua! Kävimme pienellä road tripilla menneellä viikolla, Sarasota, Tampa ja Orlando alueella, vierailimme ystävien luona. Laitan pari kuvaa seuraavaksi matkamme varrelta. Ranta on meidän onnen paikka, tai ainakin sen läheisyys! Muiden tämän viikon kollaasit löytyvät kuvan alla olevasta linkistä.

Beach is our happy place! There are always new and old pictures in my collages. Right top corner is from California, road trip picture on the bottom is from last week in Florida. And it blossoms here always! The most wonderful thing of this challenge is, I can take advantage of old pictures. And how can be found? The statistic shows images 61 000. Minimum! Every time I’m on the machine, I had hundreds of pictures. First, at least completely gone, then unsharp, I delete. Delete. Hundreds. I remove the bad ones and the dupes. I’ll remove the albums that are pointless. But which one better? Right? Left? If I didn’t decide immediately, I’ll leave them hanging. I look forward to rainy days! And there they are all still hanging. Why did I not do it immediately after downloading!? How about you, do you like your albums to be clean from pointless images? I lift my hat to you! We did a short road trip past week, to Sarasota, Tampa and Orlando area, visiting friends. I’ll post a couple of pictures along the journey next. Stay tuned. The beach is our place of happiness, or at least its proximity! The other collages of this week can be found here!

16 thoughts on “kollasi 22/2019

 1. Hienosti olet löytänyt sopivat sävyt. Kaunis ja tyylikäs kollaasi, ihanan raikas ote.

 2. Hienolla autolla rannalle kukkien kera.

 3. Kovin kaunis on kollaasisi. Pääsisipä roadtripille tuollaisen turkoosin meren rannalle!

 4. Bei der Collage kommt Urlaubs Feeling bei mir auf.
  LG lieselotte

 5. am very excited and impressed by this beautiful collage.
  The colors are perfect for Aino’s color preferences.
  Just great !
  https://meinmitmach.blogspot.com/2019/05/farbcollage-varikollaasie_26.html

  • Oh, thank you so much for your comment! It is always a fun to bring joy to friends and also to visit their pages and see something new and get into their life for a moment. Thank you, wintersnospe!

 6. Kaunista sinisyyttä ja hienot valinnat, upeaa. Tykkään!

 7. Hienosti valitut kuvat. Upea sävykokonaisuus.

 8. Jessus, mikä automobiili! Kyllä tuolla kelpaa ajella turkoosissa maisemassa.

  Nykyään en säästä kuvia. Poistan heti epätarkat plus muut huonot ja kun olen julkaissut jonkun kuvan, se heivataan roskakoriin saman tien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s