WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

kollaasi 23/2019

14 Comments

”Värit tällä viikolla näyttävät tältä. Oikein mukavia hetkiä värien maailmassa.” sanoo Aino. Mukavia, tuskaisia hetkiä yrittää löytää tuo sinivihreä. Se muistutti kuitenkin merestä ja liikkeestä ja taas rupesi tekemään mieli Kaliforniaan. Muiden väri-ideat ovat täällä.

“Colors this week look like this. Have very nice moments in the world of colors!” says Aino. Nice painful moments indeed to find that bluish green. However, it reminded me of the sea and the movement and made me to long for California, again. Other collages are here, as always! Monterey ❤

14 thoughts on “kollaasi 23/2019

 1. Elegant, and beautiful! As always! Best regards, my friend! 🙂

 2. Kaunis kollaasi. Mukavaa kesää Kaari.

 3. Sinulla on taas niin eksoottinen kollaasi. Tuo kuplakuva on hieno ja appelsiinimehu (?) näyttää niin puoleensa vetoavalta.

  • Aino, kiitos! Kiva kun saan tarjota eksotiikkakin. Kuplakuva oli yksi haaste valokuvausryhmässäni viime vuonna, värikäs paperia alle ja saippua kuplia vesiastiaan. Kokeile! Vedän neljättä vuotta haasteryhmää Facebookissa.

 4. Hippas, Kaari ! Asun noin 8500 asukkaan keskustaajamassa, mutta vähän matkan päässä on luontoa riittämiin. Mummo ei osaa englantia ja on muutenkin vähän ulkona tästä tietotekniikasta, joten kommentointini jää monilta osin kirjoittamatta. Silti ihailen kaikkien osallistujien kollaaseja ja postauksia. Sinuakin niin ihania kuvia ja mielenkiintoinen blogi. Mukavaa kesää sinne kauas !

  • Heippas itsellesi! “Mummona” on vähän vaikeaa meillä itse kullakin 😀 Kiitos kauniista ihanista sanoistasi, ne jaksavat kannustaa. Ryhmää on kiva seurata, kaikilla on niin erilaisia kollaaseja, tietenkin osin asuinpaikansa tarjoamin kuvakohtein. Samoin sinulle, unelmikko, aurinkoista kesää!

 5. Eine zauberhafte Collage ist dir gelungen mit optimalen Farben.
  Sonnige Tage und LG
  Lieselotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s