WONDERS

Short Stories. Photos and pictures. Poems even.

kollaasi 28-2019

2 Comments

päivänliljoja
  • Kesäistä kukkaloistoa Long Islandilta. Kokosin päivänlilja- kollaasin eilen, katsomatta vielä viikon kuvaa, ja hyvinhän se sopii mielestäni väreihin. Olimme kaksi viikkoa orjatyövoimana toisessa kodissamme, kotikodissa, kuten serkkuni kekseliäästi nimittelee pääkotia.
  • Puutarha ja piha olivat villiintyneet huhtikuun jälkeen. Kevät oli ollut sateinen ja Poika ja Miniä eivät työnsä ja koulunsa jälkeen olleet ehtineet muuta kuin ajaa nurmikot ja leikata pensasaidat. Muuta tarpeellista kuten kuorikkeen levittelyä oli myös tehty. Hyvä! Lisäsimme nyt sitäkin toiset parikymmentä pussia. Leikkelimme ruusuja, jopa poistin muutaman vanhan huonokuntoisen, ja siistimme pihan äärialueet, mitkä naapurien pensaiden ja rikkakasvien jälkeen peittyivät viidakoksi. Yhdellä tontin reunalla on kiinteä aita, kahdella pelkkä verkkoaita ja sen välistä pääsee läpi yllättäviäkin kasveja. Kuten myrkkymuratti! Olin ensin niin ilahtunut, että klematikseni oli nousut telineeseen ilman erikoisapua. Olisi pitänyt arvata, että niin onnekas en ole puutarhanhoidossa.
  • Kävimme päiväretkellä Long Islandin North Fork alueella. Laventeli Farmilla. Postaan siitä seuraavaksi. Aina ihana päiväretki “omalla takapihalla.”
  • Kävimme Planting Fields Arboretumissa, joka vuotinen kohteemme ja useammin kuin kerran. Vain 10 mailin matkan päässä. Päivän liljat olivat siellä parhaimmillaan. Kesä on niin ihanaa aikaa!
  • Muiden tämän värin kollaasit ovat täällä.

2 thoughts on “kollaasi 28-2019

  1. Ihanat kukkaset:) Noita kauniita liljoja on tässä lähellänikin, mutta kukkivat kun on hieman viileämpää.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s